MUŞ / HASKÖY - Kadir Rezan Has Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

May

Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi kapsamında Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm öğrencilerimize Sıfır Atık Eğitimi verilmiştir.

May

Nis

Hasköy Kaymakamlığı, Hasköy Devlet Hastanesi ve Hasköy Milli Eğitim Müdürlüğünce ortaklaşa hazırlanan, 8.sınıf öğrencilerimize yönelik "Eğitime Sağlıklı Dokunuş Semineri" düzenlenmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Okulumuzda coşkuyla kutlandı

Mrt

Kütüphanecilik Haftası dolayısıyla okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Okulumuzda gelenek haline gelen, sınıflarımızda en çok kitap okuyan öğrencilerimize verdiğimiz Kitap Kurdu belgeleri öğrencilerimize teslim edildi.

Mrt

Türk Kızılay Muş Şubesi tarafından tüm öğrencilerimize "Doğal Afetler ve Korunma Bilinci" konulu seminer düzenlenmiştir.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü dolayısıyla  okulumuzda anma programı gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Başkanlığı (AFAD)  arasında gerekli koordinasyonun etkin sağlanması amacıyla Ülke genelinde eş zamanlı Deprem ve Tahliye tatbikatına okul olarak katılım sağladık. Tatbikatımız sorunsuz ve vukuatsız gerçekleşmiştir.