MUŞ / HASKÖY - Kadir Rezan Has Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

Kas

Okulumuz Kız Voleybol Takımı, Yıldız Kızlar Voleybol Turnuvasında il birincisi olmuştur. Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Emrah NİŞLİ'yi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Öğretmen; eğitimin lideri, geleceğin mimarıdır. Öğretmen; umudun, adaletin timsali, güvenin, şefkatin abidesidir. Öğretmen; fedakârlığın zirvesi, insanlığın hiç değişmeyecek öznesidir. Memleketin her köşesinde, yüreklere sevgiyi, zihinlere bilgiyi nakış nakış işleyen toplumun önderidir. Okuyan, düşünen, gelişen ve üreten bireylerle aydınlık bir gelecek için öğretmen, hayat kaynağıdır. Her öğrencisinin elinden ve gönlünden tutup, onlara modern dünyanın sarp merdivenlerinden tek başına başarıyla tırmanma azmini aşılayan sanatkârdır.

Kas

Okulumuzda, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Gerçekleştirildi.

Ekm

"Trafik ve İlk yardım Haftası" Etkinlikleri kapsamında; Okulumuz Trafik ve İlk yardım Kulübü öğretmeni Seray GÜNGÖR tarafından okulumuz öğrencilerine seminer düzenlenmiştir.

Ekm

Haz

Okulumuzda 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı mezunları için Mezuniyet Kutlaması yapılmıştır. Öğrencilerimize bir sonraki eğitim öğretim döneminde başarılar dileriz. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi Destek Hizmetleri Öğretmenler Odası Ödeneği kapsamında okulumuz öğretmenler odası yenilenmiştir. Öğretmenlerimize hayırlı olsun.

May

Hasköy Toplum Sağlığı Merkezi tarafından okulumuz öğrencilerine Sağlıklı Yaşam Becerilerini Geliştirme ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi hakkında seminer verilmiştir.

May

Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi kapsamında Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm öğrencilerimize Teknoloji bağımlılığını Önleme ve Siber Zorbalık Farkındalık Eğitimi verilmiştir.

May

Temel Eğitimde 10000 Okul Projesi kapsamında Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından tüm öğrencilerimize Akran Zorbalığı Farkındalık Eğitimi verilmiştir.