MUŞ / HASKÖY - Kadir Rezan Has Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

Kadir Rezan Has Kız Yatılı Bölge Ortaokulu

Kadir Rezan Has Kız YBO Hasköy/Muş
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları Ve İlkeleri Doğrultusunda Devletimize Ve Milletimize Saygılı, Duyarlı; Bilme Ve Akılcılığa Önem Veren; Üretken, Yaratıcı; Araştırmacı, Sorgulayıcı, Eleştirel Ve Nitelikli Bireyler Yetiştirmek.
Misyon
Bütün Öğrencilerimizin Öğrenmelerini Sağlamak, Onları Bilgili, Becerili Ve Kendine Güvenen Bireyler Olarak Yetişmelerine Fırsat Tanımak; Vatanına, Milletine, Bayrağına, Atasına Ve İçinde Bulunduğu Topluma Saygılı; Çağının Gereksinim Ve İhtiyaçlarına Cevap Verebilecek Becerileri Kazandırarak Başarıyı Yakalamalırını Sağlamak.
Başarılar
2011–2012 Eğitim Öğretim Yılı 66 Mezun Veren Okulumuzdan Öğrenci 2 Fen Lisesine 9 Öğrenci Değişik Anadolu Liselerine 4 Öğrencilerimiz Sağlık Meslek Lisesine 5 Öğrencimiz Kız Teknik Ve Meslek Lisesine 4 Öğrencilerimiz Anadolu Öğretmen Lisesine 8 öğrencilerimize Güzel Sanatlar Lisesine Yerleşmiştir. Diğer Öğrencilerimizde Ortaöğretime Devam Etmektedir. Biz İnanıyoruz Ki Her Geçen Sene Başarı Düzeyimiz Yükselecektir. Öğrencilerimiz Başarılı Bireyler Olarak Toplumdaki Seçkin Kişiler Arasıda Yerlerine Alacaklardır.
Yatakhane Koğuşu :39
Öğretim Şekli :Normal Öğrenim
8.10-16.10
Okulumuza Gun içerisinde servis araçlarıyla ulaşım yapılmaktadır.
Muş 18km Hasköy 2km